QM for Windows

QM for Windows 5.2

Gratuit
Analizor matematice pentru managementul ştiinţă şi metode cantitative
Evaluare utilizator
3.9  (251 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
5.2 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Prentice-Hall Inc.
Matematic analizează ştiinţa de management, operaţiunile şi metode cantitative. Include metode de calcul pentru decizia analiza, programare obiectiv, teoria jocurilor, programare liniară şi mai mult.
POM-QM este un program pentru administrarea producției/operațiunilor, metodelor cantitative, științei de management și operațiunilor de cercetare. În această nouă versiune a aplicației pentru Windows, QM pentru Windows și DS pentru Windows au fost combinate într-un singur produs flexibil - POM-QM pentru Windows. Programul poate fi configurat să afișeze module POM, module QM sau module POM și QM.

Acest pachet este cel mai prietenos instrument disponibil pentru domeniile de administrare al afacerilor, metodelor cantitative sau științei de management ca urmare a standardizării cu interfața pentru Windows, flexibilității, designului organizat și suportului acordat utilizatorului.

Interfața grafică a acestui program este o interfață Windows standard. Oricine obișnuit cu orice program Windows de calcul tabelar, editor text sau pachet pentru prezentări va reuși cu ușurință să folosească această aplicație. Această interfață standard include meniul de bază, bara de instrumente, bara de stare și fișierele de ajutor ce pot fi găsite în programele pentru Windows.

Editorul de calcul tabelar facilitează introducerea datelor și editarea acestora. Mai mult, de fiecare dată când sunt introduse date, va fi afișată o instrucțiune clară pe ecran care va descrie ce urmează a fi introdus și va apărea un mesaj de eroare când vor fi introduse date incorect.
Informații actualizate în data de: