QM for Windows 5.2
Nedladdning
Gratis  

QM for Windows 5.2

Gratis POM-QM är en programvara för produktionen/verksamhet
Ditt betyg:
Senaste versionen:
5.2 Se alla
Utvecklare:
Prentice-Hall Inc.
Screenshots
1 / 2
Utmärkelser (1)
Show all awards
Software Informer User Rating 4
Nedladdning
Gratis  

POM-QM är en programvara för produktion/drift, kvantitativa metoder, management science, och operationsanalys. I den nya versionen av Windows-programvara, POM för Windows, QM for Windows och DS för Windows har kombinerats till en flexibel produkt - POM - QM for Windows. Programmet kan ställas in att visa POM-moduler, QM moduler eller båda POM och QM-moduler.

Detta paket är det mest användarvänliga som finns inom områden som verksamhetsstyrning, Kvantitativa metoder eller Förvaltning på grund av standardisering med Windows-gränssnitt, flexibilitet, användarvänlig design och användarstöd.

Det grafiska användargränssnittet för programvaran är standard Windows-gränssnitt. Om man känner till någon typ av standard kalkylblad, ordbehandlare eller presentation-paket i Windows kan man enkelt kunna använda programvaran. I Detta standard gränssnitt finns den sedvanliga menyn i verktygsfältet, statusfältet och hjälpfiler för Windows-program.

Den kalkyl-typ data editor gör inmatning och redigering extremt lätt. Dessutom, när data ska matas in, finns det en klar och tydlig undervisning som ges på skärmen som beskriver vad som ska in, och när data skrivs in felaktigt kommer ett tydligt felmeddelande visas.

Kommentarer

5 stars
282
4 stars
89
3 stars
39
2 stars
42
1 stars
56
User

Ditt betyg: