QM for Windows

QM for Windows 5.2

Gratis
Matematiska analyzer för förvaltning vetenskap och kvantitativa metoder
Användarbetyg
3.9  (251 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
5.2 (Se alla)
Utvecklare:
Prentice-Hall Inc.
Matematiskt analyserar management science, operationer och kvantitativa metoder. Innehåller beräkningsmetoder för beslutsanalys, mål programmering, spelteori, linjär programmering och mer.
POM-QM är en programvara för produktion/drift, kvantitativa metoder, management science, och operationsanalys. I den nya versionen av Windows-programvara, POM för Windows, QM for Windows och DS för Windows har kombinerats till en flexibel produkt - POM - QM for Windows. Programmet kan ställas in att visa POM-moduler, QM moduler eller båda POM och QM-moduler.

Detta paket är det mest användarvänliga som finns inom områden som verksamhetsstyrning, Kvantitativa metoder eller Förvaltning på grund av standardisering med Windows-gränssnitt, flexibilitet, användarvänlig design och användarstöd.

Det grafiska användargränssnittet för programvaran är standard Windows-gränssnitt. Om man känner till någon typ av standard kalkylblad, ordbehandlare eller presentation-paket i Windows kan man enkelt kunna använda programvaran. I Detta standard gränssnitt finns den sedvanliga menyn i verktygsfältet, statusfältet och hjälpfiler för Windows-program.

Den kalkyl-typ data editor gör inmatning och redigering extremt lätt. Dessutom, när data ska matas in, finns det en klar och tydlig undervisning som ges på skärmen som beskriver vad som ska in, och när data skrivs in felaktigt kommer ett tydligt felmeddelande visas.
Info uppdaterad: