QM for Windows 5.2

Gratis POM-QM is software voor productie/operations management
3.9 
Rating
Jouw stem:
Nieuwste versie:
5.2 Zie alle
Ontwikkelaar:
Prentice-Hall Inc.
Screenshots
1 / 2
Onderscheidingen (1)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Veilige Download
Gratis   11 MB

POM-QM is een programma wat wordt gebruikt voor productie management, operationsmanagement, kwantitatieve methoden, management-wetenschappen, en operationeel onderzoek. In de nieuwe versie van de Windows software, POM voor Windows, zijn QM for Windows en DS voor Windows gecombineerd in één flexibel product - POM-QM voor Windows. Met de software instellingen kan je bepaalde modules tonen of verbergen, zo kan je de POM module weergeven, de QM module weergeven of je kan zowel de POM als de QM modules tegelijk weergeven.

Dit pakket is het meest gebruiksvriendelijke pakket dat beschikbaar is op het gebied van Operations Management, Quantitative methods of Management Science, door standaardisatie met de Windows interface, flexibiliteit, een gebruikers-georiënteerd ontwerp en de beschikbaarheid van gebruikersondersteuning.

De grafische interface is gebaseerd op een standaard Windows interface. Iedereen die bekend is met een standaard spreadsheet-programma, tekstverwerker of presentatie-programma in Windows zal met gemak in staat zijn om de software te gebruiken. Deze standaard interface bevat de gebruikelijke menu's, werkbalken, een statusbalk en hulp-bestanden voor Windows-programma's.

De spreadsheet-achtige data-editor maakt het invoeren van gegevens en het bewerken ervan zeer eenvoudig. Bovendien wordt er een duidelijke instructie weergegeven over welke data er is ingevoerd en wat er ingevoerd zou moeten worden. Als data verkeerd wordt ingevoerd dan wordt er een duidelijke foutmelding weergegeven.

Reacties

3.9
Rating
589 votes
5 stars
319
4 stars
100
3 stars
49
2 stars
51
1 stars
70
User

Jouw stem: