QM for Windows 5.2

Gratis POM-QM er en programvare for produksjon/drift administrasjon
3.9 
Rating
Din stemme:
Siste versjon:
5.2 Se alle
Utvikler:
Prentice-Hall Inc.
Screenshots
1 / 2
Utmerkelser (1)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Klarert Nedlasting
Gratis   11 MB

POM-QM er en programvare for produksjon/drift administrasjon, kvantitative metoder, management science, virksomhet og forskning. I den nye versjonen av Windows programvare, POM for Windows, QM for Windows og DS for Windows har vært sammen i ett fleksibelt produkt - POM-QM for Windows. Programvaren kan settes til å vise den POM moduler, QM moduler eller begge POM og QM moduler.
Denne pakken er den mest brukervennlige tilgjengelig i felt av Operations Management, Kvantitative metoder eller Management Science på grunn av standardisering med Windows grensesnitt, fleksibilitet, bruker-orientert design, og brukerstøtte.
Det grafiske brukergrensesnittet for programvaren er en standard Windows grensesnitt. Alle som er kjent med noen standard regneark, word-prosessor, eller en presentasjon pakke i Windows enkelt vil være i stand til å bruke programvaren. Denne standard grensesnitt omfatter den vanlige menyen på verktøylinjen, statuslinjen, og bidra til filer av Windows programmer.
Regnearket-type data editor gjør dataregistrering og redigering ekstremt lett. I tillegg, når data skal legges inn, er det en klar instruksjon gitt på skjermen som beskriver hva som skal legges inn, og når dataene er lagt inn feil en klar feilmelding vises.

Kommentarer

3.9
Rating
589 votes
5 stars
319
4 stars
100
3 stars
49
2 stars
51
1 stars
70
User

Din stemme: