QM for Windows

QM for Windows 5.2

Gratis
Matematiske analyzer til forvaltning videnskab og kvantitative metoder
Brugerscore
3.9  (251 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
5.2 (Se alle)
Udvikler:
Prentice-Hall Inc.
Matematisk analyserer management science, operationer og kvantitative metoder. Omfatter beregningsmetoder for beslutning analyse, mål programmering, spilteori, lineær programmering og meget mere.
POM-QM er en software til styring af produktion/drift, kvantitative metoder, ledelsesvidenskab og driftsanalyse. I den nye version af Windows-softwaren, er POM til Windows, QM til Windows og DS til Windows, blevet kombineret i et fleksibelt produkt - POM QM til Windows. Softwaren kan indstilles til at vise POM moduler, QM moduler eller både POM og QM-moduler.

Denne pakke er den mest brugervenlige til rådighed inden for driftsstyring, kvantitative metoder eller ledelsesvidenskab på grund af standardisering med Windows interface, fleksibilitet, bruger-orienteret design og brugersupport.

Den grafiske brugerflade for softwaren er en standard Windows brugergrænseflade. Alle, der er bekendt med standard regneark, tekstbehandling, eller præsentationspakken i Windows, vil nemt kunne bruge softwaren. Denne standard interface indeholder den sædvanlige menu, toolbar, statusbar og hjælpefiler til Windowsprogrammer.

Regnearkets data-editor gør indtastning og redigeringmeget nemt. Derudover, når data skal indtastes, er der en klar instruktion på skærmen der beskriver hvad der skal skrives, og når data er indtastet forkert vises en klar fejlmeddelelse.
Information opdateret: