QM for Windows 5.2
Lataa
Ilmainen   13 MB

QM for Windows 5.2

Ilmainen POM-QM on ohjelmisto tuotannon sekä toimintojen hallintaan
3.9 
Rating
Sinun äänesi:
Uusin versio:
Kehittäjä:
Prentice-Hall Inc.
Screenshots
1 / 2
Palkinnot (1)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Lataa
Ilmainen   13 MB

POM-QM on ohjelmisto tuotannon sekä toimintojen hallintaan, määrällisiin menetelmiin, hallinnollisiin tieteisiin sekä toimintojen tutkimiseen. Uudessa Windows-ohjelman versiossa, POM Windowsille, QM Windowsille sekä DS Windowsille yhdistyy kaikki nämä kolme yhdeksi tuotteeksi - POM-QM Windowsille. Ohjelmiston voi asettaa näyttämään POM-moduulit, QM-moduulit tai molemmat.

Tämä paketti on kaikkein käyttäjäystävällisin operaatioiden hallinnassa, määrällisten menetelmien tai johtamisen tieteiden parissa johtuen sen Windows-standardoinnista, joustavuudesta, käyttäjälähtöisestä suunnittelusta sekä käyttäjätuesta.

Graafinen käyttöjärjestelmä ohjelmalle on Windowsin standardi. Jokainen, joka tuntee standardin mukaiset taulukkolaskimet, tekstinkäsittelyohjelmat tai esittelypaketit Windowsissa, pääsee helposti käyttämään ohjelmaa. Tämä standardin mukainen käyttöliittymä sisältää tavanomaisen valikon, työkalurivin, status-rivin sekä aputiedostot kaikkiin Windowsin ohjelmiin.

Laskentataulukko-tyyppinen editori tekee datan syöttämisestä ja muokkaamisesta erittäin helppoa. Lisäksi, aina kun syötät lisää dataa, näytölle ilmestyy selkeät ohjeet mitä seuraavaksi tulee lisätä, ja silloin kun on syötetty virheellistä dataa, ohjelma lähettää virheilmoituksen näytölle.

Kommentit

3.9
Rating
589 votes
5 stars
319
4 stars
100
3 stars
49
2 stars
51
1 stars
70
User

Sinun äänesi: