QM for Windows 5.2

Безплатно POM-QM е софтуер за управление на производството/операциите
Вашият глас:
Последна версия:
Разработчик:
Prentice-Hall Inc.
Screenshots
1 / 2
Награди (1)
Show all awards
Software Informer Virus Free award
Доверен Изтегляне
Безплатно   13 MB

POM-QM е софтуер за управление на производството/операциите, количествени методи, наука за управлението и изследване на операциите. В новата версия на този софтуер за Windows, един гъвкав продукт прави комбинация между следните програми: POM for Windows, QM for Windows и DS for Windows. Името на този продукт е POM-QM for Windows. Софтуерът може да бъде зададен така, че да извежда POM модулите, QM модулите или POM и QM модулите едновременно.

Това е най-лесният за ползване пакет в областта на оперативния мениджмънт, количествените методи или науката за управлението, тъй като е стандартизиран с интерфейса на Windows, както и заради своята гъвкавост, ориентирания към потребителя дизайн и осигуряването на съдействие за потребителите.

Графичният потребителски интерфейс на софтуера е стандартен за Windows. Всеки, който си има понятие от стандартните електронни таблици, текстообработващи програми или презентационни пакети на Windows, ще може да използва софтуера без никакъв проблем. Интерфейсът включва стандартните меню, лента с инструменти, лента на състоянието и помощни файлове на Windows програмите.

Този редактор на данни от типа програми с електронна таблица изключително улеснява въвеждането и редактирането на данни. Освен това, когато трябва да бъде въведена определена информация, върху екрана се извеждат ясни инструкции, които описват какво точно трябва да се направи, а при неправилно нанасяне, се показва съобщение за грешка.

Коментари

3.9
Rating
581 votes
5 stars
316
4 stars
100
3 stars
48
2 stars
50
1 stars
67
User

Вашият глас: