QM for Windows

QM for Windows 5.2

Ingyenes
Matematikai elemző a vezetéstudomány és kvantitatív módszerek
Értékelés
3.9  (147 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
5.2 (Összes)
Fejlesztő:
Matematikailag elemzi, vezetéstudomány, a műveletek és a kvantitatív módszerek. Magában foglalja a számítási módszerek vonatkoznak a határozat elemzés, programozás cél, játékelmélet, lineáris programozás, és inkább.
A POM-QM egy a termelés/üzemelés irányításához, kvantitatív módszerekhez, vezetéstudományokhoz és operációkutatásához alkalmazott szoftver. A Windows alapú szoftver ezen új verziójában a POM for Windows, QM for Windows és a DS for Windows egyetlen rugalmas termékben, a POM-QM for Windows-ban egyesült. A szoftverrel lehetséges a POM modulok és QM modulok különálló vagy együttes megjelenítése is.

Az üzemeltetés, kvantitatív módszerek vagy vezetéstudomány területén a QM for Windows a legfelhasználóbarátabb elérhető programcsomag, köszönhetően a Windows felületekkel való szabványosításnak, rugalmasságának, felhasználó-központú kivitelezésének és a felhasználók támogatásának.

A szoftver grafikus felhasználói felülete egy szabványos Windows felület. Bárki, aki jártas bármely szabványos Windows táblázatkezelő, szövegszerkesztő vagy bemutató csomag használatában, könnyen tudja majd kezelni a szoftvert. A szabványos felület a Windows programoknál megszokott menüt, eszköztárat, állapotsort és súgó fájlokat tartalmazza.

Az Excel táblázatkezelőjéhez hasonló adatszerkesztő hihetetlenül könnyűvé teszi az adatok bevitelét és szerkesztését. Ráadásul amikor az adatok bevitelre kerülnek, a képernyőn megjelenő egyértelmű utasítás segíti a beírandó adatok helyes meghatározását, és amikor helytelen adat kerül bevitelre, világos hibaüzenetet kapunk.
Információ frissítve: